Altantrappa

God morgon, jag smet från sängen och passade på att ansöka om lite föräldrapenning, jag förstår inte varför jag alltid kommer på mig själv i "sista stund".... nån som känner igen sig? Nåväl, nu är det alla fall kirrat! Vädret kändes ju lite sisådär kan jag tycka idag, jag hade väl hoppats på sol förstås men det kanske var lika bra för idag ska jag städa och skura här hemma, kanske även passa på att byta sängkläder. Markus ska nog in till stan och handla mer regelvirke och trall till våran nya altantrapp vi påbörjade igårkväll.

Det blir en sån där 5-kantig trapp upp till entrén på framsidan upp till nya hallen så att säga, inget märkvärdigt förutom att den blir lika bred som utbyggnanden är, det ska minsann finnas utrymme att dra upp barnvagnen på, helst hade man ju haft en ramp men det ser nog liiite konstigt ut ;-)


Liknande trapp som vi bygger men vi har bara 2 trappsteg. Jag inser nu vilket shå det är att få till den här trappen dom har på bilden, det är en massa tänk/mått att hålla rätt på minsann.

Vad gör ni idag?

Nu ska jag stöka fram frukost till mina älsklingar, så vi får höras senare.


Kommentarer
Postat av: Maria

Eftersom vi verkar få så stora barn (GG väger ju typ 16) så valde vi bort easy walker för den tar bara 15+15 kg medans UB tar 25+25 kg. Donkyn tar 17+17...... Återkommer när jag har fått testa de båda..risken är ju att jag blir kär i donkyn men att den kanske egentligen inte är den mest praktiska..har ju som älskat vår bugga.2011-07-19 @ 09:32:49
URL: http://vattenbubblan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide