Sovrums projekt

Den 2013-08-27, kl 23:25:14
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0

Jag har inlett ett litet sovrums projekt här hemma just för tillfället. Vi kommer att byta sovrum (till det tredje på
övervåningen) jag och Markus så barnen får rummen mitt emot varandra än är det ingen brådska i och med att colin fortfarande är så liten och ammas på nätterna. Jag har köpt en sänggavel på blocket som jag håller på måla om ska tapetsera. Sen har jag även handlat tapeterna vi ska smacka upp där. Kommer bli kanon det här!


Skämmes!

Den 2013-08-19, kl 08:17:21
Filed in Min vardag | Kommentarer: 1

Det blev onekligen en lång bloggpaus helt utan förvarning! Jag har tänkt fler gånger att jag ska återuppta bloggandet men i brist på inspiration har jag aldrig fått tummen ur därav inga inlägg! Sorry! Sen med handen på hjärtat har jag inte riktigt känt mig som vanligt iom allt med Colin.

Colin växer så det knakar och är ingen liten nyfödding längre utan en liten pojke som kväver mer och mer uppmärksamhet. Det är så roligt att följa hans utveckling som går i rasande fart framåt. Olivia är tillbaka på förskolan efter 7 veckors semester och ja det är onekligen ganska skönt att återfå lite rutiner på vardagen igen om än hon går på förskolan bara 15h/v så är det välbehövlig tid både för henne och för mig. Även hon växer och utvecklas och ibland skulle man vilja trycka på paus knappen och njuta lite extra - jag älskar mina barn!

På återseende jag ska knåpa ihop ett inlägg inom kort! Dags att kila, ska till en kompis och äta frukost! Hejsvej!


© Headerbilder från Wallpapers Wide