Semester is it!

Den 2013-07-30, kl 16:31:05
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0

Det duggar inte tätt mellan inläggen här inte, hehe. Vem vill sitta inne vid datorn när vi har ljuvligt sommarväder? Inte då jag (:

En kort summering av sista tiden. Mys med kusiner, vänner, spontana middagar, sena kvällar, blå himmel, färja till Holmön, goda middagar och drycker, arbete & avkoppling!


Kvalitetstid med min familj!

Den 2013-07-17, kl 20:23:11
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0

Vi bestämde oss för att åka ut till stugan idag igen. Markus var in och jobbade några timmar imorse, tanken var att han skulle gjort bort detta jobb redan förra veckan men bänkskivan som skulle in var försenad från HTH.

Väl i stugan avnjöt blåbärskaka som Markus mormor bakat i strålande sol och lyssnade på Carolina Gynnings sommarprat. Till middag åt vi en god röra på baguette bara jag och min andra hälft ❤ Olivia fick äta tunnpannkaka då vi valde att äta i lugn och ro sedan. Nu sover 1/2 barn och sen ska vi grilla efterrätt och planera sommarens projekt lite närmre :)


Abborre!

Den 2013-07-16, kl 00:24:57
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0

Grabbarna grus var ute på en fisketur igårkväll och kom hem med 5 fina abborrar som vi grillande i foliepaket till middag. Mmm mm mm!


Hej!

Den 2013-07-16, kl 00:19:21
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0

Hej hej mitt i semestern! Ett litet livstecken från min sida. En bild säger mer än 1000 ord!

Lapa sol på altanen i stugan, frukost nere vid strandkanten, "tidernas inflyttnings fest" med liveband Riff Raff Ruff", middag på Allstar, loppis i Skeppsvik, spontan lunch på herrgården kort och gott! Njuter av ledighet med älskade familjen!


Colin 4 månader

Den 2013-07-10, kl 23:27:00
Filed in Colin 4-5 mån | Kommentarer: 0
Idag blir vår lilla kille fyra månader och ja jag måste skriva något så klyshigt som "tiden bara springer fram" För fyra månader sedan mådde jag räven, Markus hade vart på avslutning av Burkarcupen och kom hem sent natten mot den 10 mars jag klev upp med Olivia i vanlig ordning och efter bara en timme känner jag att jag inte står ut jag mår så dåligt så Markus går upp trots lite sömn med Olivia och jag vilar praktiskt taget hela dagen, äter 2 tuggor av en pizzaslice och somnar igen. När Olivia ska sova eftermiddag lägger vi oss allihopa och sover i dubbelsängen. Vips så vaknade jag av det magiska "KLICKET" och inser snabbt att vattnet gått, oj så chockad jag vart detta var då 1 vecka innan bf. Jag som planerat att fixa det sista till veckan, haha. Tur det var söndag och Markus mamma handlade det nödvändiga och mamma hämtade Olivia för vår förlossning tog totalt 2 h 55 min. Och totalt hann vi vara på förlossningen i 1 h 20 min (varje gupp på vägen in gjorde ont!) Markus som var stressad och ville in på förlossningen snabbt då han var orolig att vi inte ens skulle hinna in. Men vi hann, kom in till vårt rum, klädde om, satte på lustgasen och födde barn! kl 18:37 låg Colin alldeles kladdig och nyfödd på mitt bröst och jag kunde knappt fatta att han faktiskt redan var här!!!! Det gick ju sååå fort! Våran älskade älskade Colin!!!
 
Dagens vikt: 6505 g
Dagens längd: 61 cm
 
 
 
Dags att runda av och hoppa i säng, natti alla fina bloggläsare!

I ♥ Råspont!

Den 2013-07-10, kl 23:11:28
Filed in Vi bygger hus: Kök | Kommentarer: 0
Sådärja, nu har äntligen Markus semster. Wohoo! Fyra härliga veckor tillsammans hela familjen och vi har inte direkt planerat in något särskillt förutom att besöka Markus föräldrar i stugan. Sen ska vi nog göra några mindre tripper, hyra stuga med goda vänner och ja kanske ett och annat prjekt hemma också och så bara vara. Ikväll har ju avslutat vårt första projekt för denna sommar. Monterat köksön och klätt in den i råspont. I ♥ Råspont! Monterat belysning, dock tycker jag att dessa led lister lyser lite för gult men det ska jag fixa på något sett genom att sätta något över plast/tejp/tusch. Förslag?
 
 
Såhär vart i alla fall resultatet. Luckorna och bänkskivan kommer från HTH där vi köpte övriga köpet också. Dock har vi inte hunnit få sockeln eller handtag till lådhursharna men dom kommer inom kort:) Lite meckigt att öppna en låda utan handtag men det går.
 
 
 
 
 

Sneakpeak

Den 2013-07-09, kl 23:55:43
Filed in Min vardag | Kommentarer: 1

Markus har byggt ett utekök mer om det i ett annat inlägg .... :-)


Livet har sina goda stunder!

Den 2013-07-09, kl 23:51:30
Filed in Min vardag | Kommentarer: 1

Oj..... vad är det för reklam???? McDonalds??

Ja här är det minsann semester, i allafall för delar av familjen och det kanske märks, då det är långt mellan gångerna jag skriver men det ska vi inte lägga fokus på. Markus skulle ha fått semester redan förra veckan men jobbar istället en vecka till för dom hade så mycket att göra så förlänger han sin semester och vad gör det då jag lix är hemma?

Vi fick lite försmak på semestern i helgen då vi åkte ut till Markus föräldrars sommarstuga med Sandra och Martin. Vi lapade sol, dom badade i havet, Olivia plaskade i sin pool som Mats köpt åt henne och slutligen åt vi god mat och surrade en massa skit ända och klockan vart halv tre innan vi kom i säng.... Wops :) men vad gör det då man har trevligt :))


Kvalitetstid!

Den 2013-07-03, kl 10:09:39
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0

Igår strax innan Markus kom hem från jobbet somnade Olivia i soffan. Och ni ska inte tro att hon somnade vanlig tid igår kväll ;-) Så min egentid jag sett i framemot framför senaste Sommar med Ernst vart kvalitetstid med Olivia istället! Ack så mysigt ändå! Vi tog fram chipspåsen och hade super mysigt och jag märker verkligen att hon njuter av att ha mamma ifred, såklart.


Äskade barn!

Den 2013-07-01, kl 20:17:50
Filed in Min vardag | Kommentarer: 2

Huvva vad jag hatar att vara arg och tjatig! Men idag har den äldre retat mig i sinne. Såpass att bägaren rann över ikväll och tårarna bara sprutade.....

Hon lyssnar inte på mig/oss what so ever. Slåss, skriker ja trots trots och testar gränserna! Hon har en vilja av stål och är världens retsticka ja hon kan minsann få sig mor att bli gråhårig!

Vad gör ni när era älskade småtroll blir monster???? Olivia får sitta på trappen och lugna ner sig innan vi kan fortsätta! Och sen göra sin mamma glad igen!

Jag antar att jag inte är ensam ;-) måtte inte detta trots ta min dotter!


© Headerbilder från Wallpapers Wide