Pustar ut!

H to the helg! Så skönt!

Markus är på afterwork med sina arbetskompisar och jag har varit med barna själv från morgon till kväll och ja dom har skött sig riktigt bra! Olivia testar mig dock flera gånger per dag och Colin har inte velat ligga/sitta själv i mellan åt så det har blivit mycket bärande, mysigt men man får inte så mycket gjort! Så jag gjorde ett ryck efter att dom somnat för natten istället!

Nu pustar jag ut och sitter och slötittar på teve och funderar faktiskt på gå i säng snart... Inte riktigt än men på ett tag!

Tapet

Äntligen har jag kommit till skott och hittat en tapet till vardagsrummet. Varför tänker ni? Jo för att fototapeten blivit väldigt missfärgad! Jag hoppas att det ska bli bra med den nya tapeten men det återstår att se :-)

K to the köksö!

Hej hej!

Efter en härlig långhelg är vardagen åter. Ni kanske undrade vad vi köpt till köket vissa trodde att det kunde vara en köksassistent men nixpix! Vi har beställt en köksö! Vi kommer att ta bort vår nuvarande matplats i köket och ha en ö där istället! Kommer bli härligt med ännu lite mera förvaring för det får man aldrig för lite av och sen blir det lite överhäng på bänkskivan så man kan ha 2 st barstolar på andra sidan!

Ska bli spännande och se hur det blir!! Hittade lite inspiration!