Bloppis?

Den 2013-11-30, kl 07:30:14
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Jag har massvis med barnkläder och jag kan bara inte spara allt. Finns det något intresse för en bloppis? Hoja till i sånnafall! Jag kan skicka om ni står för frakten!

Julklappar

Den 2013-11-26, kl 21:57:48
Filed in Shopping | Kommentarer: 2
Idag har jag handlat julklappar, men först var jag förbi jobbet för att förlänga min föräldraledighet sedan åkte jag och Colin och gjorde stan medan Olivia var på förskolan. 

Nu är en av klapparna till Colin färdig, de är svårt att köpa till de små just av den anledningen att dom är för små för att förstå därmed köpte jag ett set han förhoppningsvis kommer ha glädje av i framtiden också. Jag gillar verkligen "design letters" :)

En mugg (med bokstaven C), skål och tallrik i melanin! 

Blir endel inredning till rummet också och jag gillar't!

Den vackraste stunden var när ni kom

Den 2013-11-25, kl 21:23:19
Filed in Shopping | Kommentarer: 1
Pysselmåndag

Den 2013-11-25, kl 18:00:09
Filed in Shopping | Kommentarer: 1
Olivia är alltid ledig från förskolan på måndagar och fredagar. Så idag var vi på öppna förskolan och busade och pysslade! Målade klart gipsbokstäverna vi påbörjade förra veckan. Gjorde julkort och målade stjärnor! Väl hemma igen fortsatte vi att pyssla. Rättare sagt gjorde decoupage på gamla barnmatsburkar :-)
Ett steg närmare julen :-)

Ny måste jag ta mig en kopp innan jag ska iväg på föräldramöte å Markus får bada barnen ;) hihi 

Lik syrran va??!


God kväll!

Den 2013-11-24, kl 21:48:51
Filed in Shopping | Kommentarer: 2
Jag sitter och klurar på julklappar åt barnen, jisses så svårt det är till Colin i alla fall. Jag anser att han är alldeles för liten för att vara medveten om vad han får. Och enklare var det då Olivia var liten för då hade vi inte så mycket barnsaker/leksaker. 

Vi har snart handlat klart åt Olivia. Jag ramlade över en jätte fin te servis i trä som jag måste köpa. Hon har en bakmaskin sen tidigare i samma serie. Hon ska få ett kök av oss i julklapp så nu är det bara börja samla fina kökgeråd!

Får det lov att vara en kopp te kanske?


Olivia har sovit över hos sin mormor inatt! Så jag och Markus fick lite tid tillsammans med bara lillebror och passade på ta sovmorgon till 9:30. Efter lunchen åkte jag på stan och handlade julklappar, fyllde upp vrårna med tvättmedel sköljmedel, diskmedel mm.... Markus och Martin har lagt klinker i garaget så nu är snart allt klart' jag ska visa er hurndet vart sen då alla hyllor och bänkar är tillbaka på sin plats!!

Olivia har vart på julmarknad och lämnat önskelistan till tomten och ridit häst!
With Love 
Zalina

Hemmets lugna vrå

Den 2013-11-19, kl 14:04:59
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Hej på er! 

Jag lever. Jag har bara drabbats av bloggtorka. Återkommer inom kort men ett lite starkare livstecken, okej? :) Jag funderar nämligen på åka på pmu (loppis) på Teg. Vi ses :) 

Colin 8 månader

Den 2013-11-11, kl 23:07:11
Filed in Colin 4-5 mån | Kommentarer: 3
Colin vart 8 månader igår och därför tar vi en liten frågestund!
Stora killen väger numera 8020 g och är 67,5 cm lång och har ett huvudonfång på 44,5 cm
Vad heter ditt barn?
Colin Karl Lindner

När var du beräknad att föda?
Den 17 mars 2013

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Nej, han föddes 1 vecka tidigt dvs den 3 mars.

Hur stor var barnet vid födseln?
Han vägde 2795 g

Hur lång tid tog förlossningen?
3 timmar! Vattenavgång 15:45, värkar 16:15, krystvärkar 18:30, föddes 18:37
Tog du någon smärtlindring?
Lustgas
Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja, vi är inne på vårt 11:e år tillsammans 

Tog ni reda på könet?
Ja, men ångrade oss ganska snart för det hade vart roligare att då överraskningen på förlossningen. Hade aldrig i min vildaste fanstsi kunna drömma om att vi skulle få en av varje.

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Nej inte 100% säkert men vi hade några förslag. Colin och Elton var de två som vi valde mellan på slutet.Hade du en svår graviditet:
Svår och svår. Tröttheten var fruktansvärd gick ner i arbetstid 25% i början då jag inte funkade och illamåendet gav med sig i vecka 12. Foglossningar till och från.

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Jag kan inte säga att jag är nöjd som jag är men jag kan inte heller säga att jag är klar! Jag är ju trots allt bara 25 år.

Har du fått några bristningar?
På höften men vad gör det om 100 år?

Var du nervös inför förlossningen?
Egentligen mer än första gången eftersom jag nu kände till smärtan. Men om första förlossningen gick bra gick den andra mycket bra. Mera erfarenhet och kunde hantera smärtan bättre.


Hade du några cravings?
Inget jag minns särskilt 

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Jag var inte direkt förvånad då jag mått konstigt. Självklart vart vi jätte glada. Då vi verkligen kände en längtan efter ett syskon till Olivia. 

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Redan efter ca 5 veckor kände jag mig gravid. 

Hur mycket gick du upp i vikt?
18 kg


Ganska trångt i skoterkläderna vid det här laget :)

Hur länge ammade du?
Jag ammar fortfarande 

Vem är barnet mest lik?
Sin far och sin syster Vad är det bästa med att ha barn?
Allt - jag älskar mina barn. Att få följa deras utveckling och överösa dom men all min kärlek
Vad är det sämsta med att ha barn?
Tröttheten man känner ibland, att man blir låst kan inte längre vara lika spontan utan allt kräver mer planering! Allt går! 

Är ditt barn döpt?
Ja, han döptes 16 juni i år
Hur gammal är barnet nu?
8 månader igår
Bokat

Den 2013-11-05, kl 22:25:39
Filed in Shopping | Kommentarer: 2
På torsdag smäller det! Så härligt det ska bli med nya naglar igen!
Jahaja

Den 2013-11-05, kl 07:44:52
Filed in Shopping | Kommentarer: 0En dålig natt har satt sina spår, vips så sov han i babysittern :)

Migrän

Den 2013-11-05, kl 07:12:15
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0
Steg upp imorse i vanlig ordning och tänkte att jaha nu har jag också fått ögoninflammation.... Synen var som nedsatt. Jag hade svårt att hitta fokus och jag såg som blankt. Svårt att förklara. 

Efter någon timme kom huvudvärken, tog 2 st Alvedon men det bet dåligt. Sen kom illamåendet, ljus och ljud känsligheten så jag ringde hem
Markus och la mig och vilade medan han tog med barnen och lämnade prover på colin på Barnmottagningen. I kväll känns det bättre, har tagit eeze och det funkar bättre. 

Markus hämtade våra nya barnstolar ikväll vart klockrent efter att ha kapat benen lite :) dom kändes så sjukt höga först med en sitthöjd på 75 cm. Nu är dom 63 cm vilket var betydligt bättre!!!!

Otrolig natt!

Den 2013-11-05, kl 07:11:52
Filed in Shopping | Kommentarer: 1
Godmorgon..... med trötta steg:)

Natten har inte vart den bästa med lera uppvaknaden. Sen kunde jag inte somna pga att jag sover så många timmar igår mitt på dagen. Så trött men kunde verkligen inte somna!!! 

Colin skrek till hysteriskt och jag inser sen att han bubbat! Byter blöjan och han somnar om nästa sväng blir han ledsen igen för han skulle med Markus då han steg upp, så han steg upp med pappa en stund! Å nu sitter vi här, framför Nyhetsmorgon och ska strax väcka upp stora systern!
Klinkers och annat

Den 2013-11-04, kl 23:43:57
Filed in Min vardag | Kommentarer: 1
Markus och Martin körde en heldag ute i garaget och jag och barnen flytten till barnens mormor och min mamma och klippte oss och färgade håret :-) Eller rättare sagt barnen fick en klippning och jag blekte utväxten. Alltid lika härligt att vara nyfärgad! Kör lite budget och köper färg och gör hemma, mamma är duktig och färgen blir alltid bra i mitt hår! Vad skulle jag göra ifall dom skulle sluta med den ;) 

Jag ska alla fall inom kort unna mig en nagelförlängning igen. Typ ett måste! Jag har så jävulst dåligt kvalité på mina egna och dom går bara av, långt långt ner! Aj aj

Sneak peak på garage golvet (inte fogat)


Kvällens avslutades med en spontan "get together" Sandra Martin Fredde och LisaKarin kom hit och gjorde tacos med oss och vi såg Solsidan, Partaj och café bärs!

Lördagsnöje och kvalitetstid

Den 2013-11-04, kl 23:33:57
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0
I lördags delade vi upp oss lite, Olivia åkte iväg med Markus till slakteriet för att stänga inför vintern han och hans jaktlag. Sedan åkte dom in till stan och köpte mer klinker (Markus håller på lägga plattor på golvet i garaget). Sen hjälpte dom Fredrik och Lisa-Karin att tömma deras lägenhet i stan. Under tiden la jag mig för att vila med Colin och han sov 2 h i ett svep så jag hann påbörja mitt skrivbord projekt, fick nämligen ett skrivbord av Hasse från 30-talet som var avlutat men som ska få lite vitfärg istället!
Tanken är att Olivia ska få ha det här skrivbordet på hennes rum hon som ritar, pysslar, lägger pärlor mm så hon kommer upp en bit och Colin får överta hennes stuva möbel. 

Jag spånar på tapeter till hans rum och kan inte riktigt bestämma mig vad jag vill ha för stil. Dåva färger eller färgglatt? Eller båda och är det någon stans man kan ta ut svängarna är det ju i barnrum!
Här är en av favoriterna! Endel elefanter är lite skimmer på. Finns även liknade med helikoptrar. Ja jag får fundera helt enkelt..... :)

Sen hälsade vi på i LKs och Fredriks hus i Sävar innan vi åkte hem för att sedan få besök av Samme, Sandra och Martin! Vi åt glass och såg teve!!! 

Ändrade planer

Den 2013-11-04, kl 23:22:32
Filed in Min vardag | Kommentarer: 0
I fredags mötte vi upp Emelie och Ville på Tegs öppna förskola, som vi sedan insåg hade stängt pga av att de var höstlov. Lika så andra öppna förskolor runt om i stan hade stängt så vi packade in barnen i bilen igen och åkte till Busplaneten istället och jag kan säga att Olivia vart inte besviken i alla fall. 

Dessvärre insåg jag då jag skulle betala inträdet att min börs var borta... Eller ute i bilen trodde jag men icket! Som tur va löste Emelie in oss och betalade vår lunch :-) och jag tror aldrig jag kommit så billigt undan när vi gick för att shoppa på H&M :-P Ibland räcker det att bara shoppa med ögonen ;)Svårt att fånga dessa två yrväder på bild :))© Headerbilder från Wallpapers Wide