Back on Track

Den 2014-08-19, kl 21:07:59
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Något positivt med att börja jobba igen är att man komma in i de gamla rutinerna. Äta på samma tider, träna, äta rätt! Hittills har jag vart iväg och tränat 3 dagar förra veckan och 1 gång denna vecka! Har haft fruktansvärd träningsvärk i triceps och nu i magmusklerna. Härligt!

Idag körde jag ett konditionspass (löpte nästan 4 km) lite mjukstart eftersom jag haft ett ganska långt uppehåll under semestern. Hoppas på att kroppen blir mer slimmad, som innan semestern och att de 1,5 kg jag gått upp under sommar försvinner snart :-) Känner hur jag otrivs då kläderna sitter snävare än vanligt! Huvva! 

Snart... Back in track! För man mår bra av att röra på sig!

Inget att skryta över men en bit påväg
Förskolestart

Den 2014-08-13, kl 11:48:00
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Igårkväll stod jag och namnade kläder för brinnande livet. Det är barnens första dag på förskolan idag. Olivias första efter ett långt härligt sommarlov och faktiskt Colins första dag någonsin. Han är härmed ett stor förskolekille! Tiden bara springer fram och jag inser att min bebis inte är så liten längre. Bad Markus beställa hem strykfria namnlappar från namnlappar.se och hoppas att dessa ska fungera bra. Låter jätte smidigt att bara klista fast dessa lappar på kläderna istället för att dra fram strykjärnet varje gång, då blir man lixsom alldeles för lat.
 
Dock ett litet tipelitips: använd plattången, funkade minst lika bra och mindre bängligt att dra fram :-) Testade igår, funkade utmärkt!
 
Hoppas hoppas att dessa strykfria namnlappar funkar lika bra som det låter ;) Återkommer!
 

Sista semesterdagen.

Den 2014-08-10, kl 23:41:04
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Idag är det min sista dag på min 5 veckor långa semester. Imorgon är det Måndag, åter till verkligheten.. För min del. Barnen börjar inte på förskolan förns på ons, då börjar Cs inskolning. Markus är ledig fram till den 1 sep. så det blir en mjukstart för barnen på förskolan! Kunde inte haft en bättre semster! Tror att jag sammanlagt haft kanske 4 dagar med dåligt väder och det är ingenting! En massa kvalitetstid med mina älsklingar och gjort små spontana utflykter dagligen i princip! Jag älskar att umgås med mina barn. Se de små liven få uppleva saker. Se deras glädje av varann. Dom älskar verkligen varande dessa två Olivia och Colin och det är
så roligt att se! 

Nä nu är det dags att sussa. Tidigt imorgon!💙❤️💙❤️

Hej Augusti!

Den 2014-08-01, kl 21:41:22
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Wow, vilken juli månad vi haft. Underbart väder! Bättre än man någonsin kunnat önskat sig. Dessutom har jag en hel semestervecka till efter denna! 

Hoppas på en fin augusti månad också. Först ut har vi ett födelsebarn som fyller 4 år på söndag (Olivia). Den 13:e är det dags för lillemans inskolning på förskolan. Stort! Känns himla kul att han också blir en stor förskolekille, tror han behöver lite action! Han har mängda med spring i benen men bara positivt. Han går an från morgon till kväll påtar på tillsammans med mig eller Markus. Igår hjälpte han mig att plantera om en buske i trädgården, lägga ut markduk, fylla på med bark och vattna... Hur roligt som helst om du frågar en liten. Dessutom passade han på hjälpa mig och Markus att röja i den blivande bastun vips så hade vi en massa ålats och rn välda ordning = skönt! Perfekt att göra en liten sämre dag väder mässigt! 


Igår besökte vi Mickelbogård tillsammans med barnen. Sedan gjorde vi ett spontan besök i Botsmark där vi vart inbjudna på middag och häng till sena kväll. Trevligt, det är sånt där jag gillar semester när det är som bäst! 

Idag hämtade jag ut min nya ljuskrona som jag spånat efter länge och väl. Äntligen i min ägo! Kan inte sluta titta på den. I'm in love! 


Här ska vi sitta och njuta sent in på hösten med en massa levande ljus! 

Nu ska vi se film, hejsvej! 💋
© Headerbilder från Wallpapers Wide