Vattkoppor & gaddad!

Den 2014-07-14, kl 23:11:00
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Hej på er! Äntligen lite regn, trodde inte jag skulle säga det men rackarns så torrt det blivit i gräset i denna heta sommarvärme. Nu kan solen gärna komma igen :-)

Colin har åkt på vattkoppor. Troligtvis är det vår granne som smittat ner han. Lika lyckliga är vi för det, så vi passar på göra bort det innan han börjar på förskolan den 13 aug. Han verkar knappt besvärad av prickarna heller. Till en början trodde jag att han var myggbiten men då kom blåsorna. 
Vet ni vad jag gjort idag? Jag har gjort min tredje tatuering. Skrev in Colins namn strax under Olivias på min handled. Mina älsklingar, som alltid kommer finnas i mitt hjärta! ❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙

Hej semester!

Den 2014-07-09, kl 23:39:29
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Äntligen är den här den härliga semestern! Efterlängtad som attan! Trots att jag vart ledig i 14 mån tom den 5 maj i år. Men det är något alldeles speciellt att vara ledig hela familjen! Sen att sommarn och värmen kom som ett brev på posten såhär lagom till min första semestervecka känns ju underbart! Nu ser jag framemot 5 härliga semesterveckor! 

Hittills har vi hunnit med 2 st Auktioner en i Lögdeå och en i Innertavle, middag ute vid havet i Järnnäs klubb, Kvarken fisk sen ett par härliga dagar ute hos svärföräldrarna i Skeppsvik med utflykt i dagarna två till Bjurn och Vitögern! Och sen hälsade vi även på Vicky och Daniel med vattenskotern.

Avslutar med ett bildregn!

Sjukt med folk i Lögdeå
Ljuvlig vy i Järnnäs klubb
Fick fina rosor av min blivande och våra små! 
Mina auktionsfynd:
En sekretär och en gammal bitsockerlåda för tidningarna. 


Cykeltur mot icaBesökte en badstrand strax utanför Sävar tillsammans med Peder, emelie, Ville och Jessica.Colin killen som bor i fikaväskan :-) skratt 


© Headerbilder från Wallpapers Wide