En vecka till!

Den 2014-06-29, kl 22:18:24
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Jävlar i min låda men nu är semestern nära! En vecka kvar! Bit i!

Idag har vi vart på Auktion i Lögdeå tillsammans med familjen Norlin. Vi köpte dock inget, haha. Var bara roligt att få uppleva men kommer garanterat åka på fler. Det var så sjukt med grejer och sjukt med folk!!! Propp!!!


Efteråt åkte vi en sväng förbi modehuset och jag shoppade lite nytt bl.a. denna snygging!Även några somriga toppar!!

Avslutningsvis åt vi middag på ett mysigt ställe ute vid havet som hette Järnklubb! Wow vilken mat! Dags att sussa like denna lilla pojke!
Puss på er
Tillbyggnaden

Den 2014-06-09, kl 11:43:45
Filed in Shopping | Kommentarer: 1

Nu är så gott som uterummet klart, eller ja klart är det det är bara ett varv till med färg och lite piff invändigt som saknas. Sen framöver ska vi köpa ny "loungegrupp", men tillsvidare får balkong möblerna fungera.

Vi är i alla fall väldigt nöjda med uterummet, bästa bästa. Ljuvligt att sitta där inne även vid dåligt väder eller blåst! Frukost, lunch, middag & kvällsfika! :-)

Nya pjuks

Den 2014-06-09, kl 11:38:14
Filed in Shopping | Kommentarer: 0


Jag vart så avis på grannens nyinköpta skor att jag var tvungen köpa ett par egna!

Ett stycke Moheda toffeln! redan en av mina favoriter!


Skeppsvik

Den 2014-06-09, kl 11:33:45
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Vi åkte ut till Markus stuga i lörd för att fira svärfar Alfs födelsedag i efterskott. Svärföräldrarna bjöd "as usual" på god mat och trevligt sällskap. Först svärmoras goda hallon/rabarber paj sedan svärfars rökta abborre så vi mummsade abborklämma med exotiskdressing och barnen fick varsin parisare.
Full sprutt på kusinerna :)

Och O och F fick åka båt med idolen farfar!


Good morning Sunshine!

Den 2014-06-07, kl 09:47:49
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Vart är solen? Snacka om att man blir bortskämd då solen visat sin bästa sida nu i dagarna två. Idag är det mulet men vips spricker det väl upp, håller tummarna för det. ✊

Jag har långhelg tillsammans men älskade familjen. Jobbade halvdag i torsdags och igår var det röd dag och det känns så lyxigt att ha yttligare två dagar ledighet kvar. Jag vet inte om jag nämt det men jag började jobba här i början på maj och Markus är föräldraledig med Colin fram tills inskolningen på förskolan i Augustl. 

I torsdags kväll var jag och tittade på min systers bal. Oj så fina dom var.

Efter balen bjöd min mamma oss på mjukglass nere på stan innan vi begav oss hemåt igen. Precis då vi satte oss på cyklarna kom värsta störtskuren, haha. Lite komiskt :-) vad är oddsen? Stora!

Väl hemma igen var våra vänner Jim & Victoria och hälsade på. Trevligt!

Och igår var det städdag på området, Markus gick an med röjsågen medan jag var hemma med de små. Under tiden Colin sov började jag måla räcket jag byggt till altanen. Är pepp på komma i ordning även ute nu. Plantera, olja in, bygga. Först ut räcket kring poolen vi köpt. Slutligen på kvällen bjöd grannarna på paj och jag gjorde sallad så åt vi tillsammans i vårt uterum. Barnen badade för fullt!


Sen gick vi ner på områdets kvartersfest! Trevligt med andra ord!
Nä dags att väcka pappan i familjen:))

© Headerbilder från Wallpapers Wide