Vabruari

Den 2015-02-11, kl 13:49:44
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Host host från sjukstugan! Här eskalerar febern om vartannat. Colin är feberfri men har en välda hosta! Olivia hade 40,1 för drygt två timmar sedan och ligger nu i skrivande stund och vilar. Roligare än så blir det inte. Idag skiner inte solen så energin är inte på topp tyvärr.

Jag känner mig less och rastlös på samma gång! 

Nu vaknar lillemanDags att duka fram lite mellanmål! Hejsvejs

Härliga helg

Den 2015-02-09, kl 11:46:42
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Vilken helt vi haft! Vi har vart ute med skotern både i lördags och igår och det har varit stålande som dock lite blåsigt men i lä värmde solens stråla till och med. Markus körde och jag och barna satt bak i pulkan! Heja Ville!

Heja Olivia!

Väl hemma igen var Colin stekhet så det vart att ställa in kvällens melloplaner hos Lars och Sara. Vi åt ost och kex hemma istället. Molly var bäst men hon gick inte vidare, trist! 


Barnen fick festa på svartvinbärssaft och popcorn innan dom knoppade!

Igår åkte vi ut till Skeppsvik till Markus stuga och åt lunch ute med hans föräldrar ute på isen! Vårkänslor!! ☀️Colin var feberfri på fm men mot kvällen kom den höga febern igen men som tur är sov han bra under natten!Idag är vi hemma hela bunten utom Markus som jobbar sin första dag på nya arbetet. Fortfarande som snickare men åt ett annat nytt företag! 

Barnen har badat, sett film och slutligen somnade lillebror tärt intill Olivia och hon var snabb iväg att hämta en filt åt han men nu ligger han nerbäddad i våran säng istället!

Sänggaveln tar sig men den är inte klar ännu, nålen gick av!! Suck när jag var på g å allt 😊


Riktigt varma handskar

Den 2015-02-03, kl 22:17:46
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Jag är på jakt efter riktigt varm vinterhandskar till mina barn. Olivia klagar ofta på att hon fryser om händerna så efter många varma rekommendationer har jag beställt efter Tornedalens vinterhandskar och hoppas innerligt att är som är varma och Goa!
2 par svarta! Tråkigt men praktiskt! Köper ofta neutralt numera så lillebror kan ärva! Inte allt men mycket. 😊

Litet projekt

Den 2015-02-02, kl 22:44:12
Filed in Shopping | Kommentarer: 1
Har startat upp ett litet projekt här hemma. Jag har alltid massor med inredningstankar såhär när ljuset kommer tillbaka. Livsfarligt och väldigt kostsamt 😊 Gäller att inte sväva ut allt för mycket! Har starat upp ett relativt billigt projekt nu: göra en sänggavel! 


Denna har hittills kostat mig 349kr

Spånskiva hade vi sedan innan. Även 2 cm tjock skumgummi köpte till en till så den vart 4 cm tjock och slutligen tyget som kostade drygt 200kr! Nu har jag så sjukt ont i fingrana så jag är tvungen att ta en paus, autch! 😊

Drömmer om 2 st sånna också 
Markslöjd Fredrikshamn

Natti 💗


© Headerbilder från Wallpapers Wide