Lång helg!

Den 2015-05-03, kl 07:54:09
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Så härligt med lång helg tillsammans ned familjen om än Markus snickrat både igår och i förrgår men idag är han hemma och solen skiner ☀️ Är det inte underbart så säg?

I inledde ledigheten med ett bad! Barnen kan bada i timmar om de skulle få. Dags att planera in en dag på Paradisbadet i Ö-vik snart kanske?

På självaste Valborg hade vi Fredrik och Lisa-Karin på middag. Vi åt grillat och hjortronparfait till efterrätt. Vi eldade även upp en massa virke och skräp från huset vi håller på renovera - det blir en del skrot!

I fredags kom syrran förbi och vi åt en jättegod orientalisk köttfärssås till middag, receptet kommer från ICAs matkasse! 


Markus åkte till Jonte och såg hockeyn jag stannade hemma med barnen vi såg film och hade myskväll och jag läste ut den tredje och sista boken "Femti nyanser av frihet" - så nu vill jag ha boktips på böcker som totalt fängslar mig, kan inte läsa annars!

Hur ska jag klara mig utan denna snygging nu:) Markus får väl duga.....:p

Igår hade Olivia en kompis här, dom hjälpte mig att baka kladdkakemuffins som vi sedan fikade.
På kvällen kom Linnéa och Filip på besök och fikade med oss och hämtade vår gamla kökssoffa då jag köpt en ny som jag ska göra en makeover på nytt tyg ska bli! Svart fuskskinn på sitsen för att knyta ihop med stolarna men vad det blir för tyg på baksida/armstöden har jag inte bestämt än....
© Headerbilder från Wallpapers Wide